Despre mine

8 comentarii

  1. FELICITĂRI. O sugestie: mai multe imagini cu alte obiective decât biserici și eventual o hartă interactivă (tot cu imagini sau și mai bine cu scurte videoclipuri, eventual subtitrate). Încă odată FELICITĂRI !!

  2. Draga Vasile, ti-am gasit pagina in top pe google.Bine facut. Felicitari! Deasemea „banatean original” stabilit demult in Germania ma poarta de multa vreme gandul de a face mult mai cunoscuta frumosul nostru Banat si in vest (nu numai Germania unde prin natura faptului este oarecum bine cunoscut). M-as bucura sa luam legatura.

  3. Ma bucur. Multumesc pentru raspuns. Te voi contacta prin email. Poate ne vedem in curand in Resita. De Timisoara nu e asa departe 🙂 iar drumul este si el intre timp in mare parte OK …

  4. Ca banateanca sunt mandra de un om care a reusit sa-mi aduca aceli iz al vremurilor trecute si multe lacrimi a celor ce au fost si nu mai se pot intoarce deschizand calea catre amintiri ce le voi pastra mereu ca un vis prea frumos.
    Multumesc ca existati si Dumnezeu sa va dea atita bucurie si impliniri cat ati facut dumneavoastra pentru noi si, fara sa stiti, pentru sufletul meu.

  5. Locurile mele natale, Anina si satul copilariei mele,Moceris-Bozovici precum si toate celelalte care le-ati afisat sunt deosebit aranjate si datate incat nu ma satur sa citesc si , de ce sa nu recunosc, m-ati facut sa fiu mai hoatrata si sa caut sa-mi vizitez meleagurile mele dragi.

Lasă un comentariu