Drepturi de autor

Conţinutul acestui site este original. Toate materialele încărcate aici reprezintă rodul unei munci îndelungate, bazată pe studiu şi cercetare în biblioteci şi arhive a numeroase surse de informare, la care se adaugă consistente cercetări de teren şi, bineînţeles, contribuţii ale prietenilor sau pasionaţilor.

Prin urmare, toate materialele disponibile pe acest site sunt supuse drepturilor de autor. Copierea sau reproducerea (totală sau parţială) a conţinutului acestui site, de orice natură, sunt permise numai cu acordul autorului şi numai citând sursa în mod corect.

9 comentarii

  1. Buna ziua! De ceva vreme m-am afiliat catorva site-uri de turism unde inserez articole, lucrari sau fotografii ale zonei Oravita sau Banatului Montan. Rugaminte: pot folosi informatii, articole (totale sau partiale) sau fotografii de pe site-ul dvs. pentru a le distribui pe respectivele site-uri? Fotografiile au watermark, nu cred ca ar fi vreo problema dar textele le-as mentiona citand sursa dvs. si anexand link-ul. In asteptarea raspunsului dvs., va salut cu stima, Cristian.

  2. Bună ziua,Lucrez la o monografie a loc.Dognecea,pot folosi informaţii de pe site-ul dv,cu citarea la bibliografie a sursei de unde au fost preluate ? Vă mulţumesc .cu respect Mihai.

  3. Buna ziua.Intentionez sa lansez un site pentru promovarea Romaniei si introducerea pe piata a unor actori noi.Doresc sa folosesc informatii de pe site-ul dumneavoastra respectand toate conditiile impuse de drepturile de autor si citand sursa.
    Astept raspunsul dumneavoastra.

  4. Buna dimineata,

    Doresc sa iau legatura cu dumneavoastra pe pe mail pentru a discuta cateva aspecte.

    Bente.cristian,it@gmail.com acesta este mailul meu.

    O zi frumoasa!

  5. Buna ziua,

    As dori sa cumpar cartea dumneavoastra, despre Banatul Montan, cu precizarea ca nu sunt din localitatea dumneavoastra iar pe marile site-uri de distribuire carte etc, nu se gaseste.
    Cum procedez?
    Multumesc.

Lasă un comentariu